Birbirinden Şık Gelin Saç Aksesuarları

Düğün gününde mekan seçiminden gelinlik modeline, müzikten yemek detayına kadar her konuda hassas davrananlar için belki de en önemli konu kusursuz olmaktır. Kusursuz bir gelin olmak isteyenlerin gelinlik, saç ve makyajda uyuma önem gösterdiği bilinir. Özellikle de modern tarza hitap etmek isteyen gelin adaylarının son dönemlerde saç aksesuarları ile fark yaratmaya çalıştığı görülmekte. Siz de saç modelinizin göz alıcı aksesuarlar ile şık durmasını istiyorsanız sizler için derlediğimiz birbirinden şık gelin saç aksesuarları arasından tarzınıza uygun bir modeli tercih edebilirsiniz.

Saç aksesuarı seçerken öncelikle konsepti göz önünde bulundurun. Kır düğünü ya da temalı bir düğün istiyorsanız taç şeklinde gelinlik modelinize uygun bir aksesuar tercih edebilirsiniz. Aksesuarı ilgi çekici bir noktada kullanarak dikkat çekmesini sağlayabilirsiniz.

Saçlarınız uzunsa ve saçlarınızın güzelliğini ön plana çıkarmak istiyorsanız duvak kullanmadan saç aksesuarları ile farklı modeller tercih edebilirsiniz. Özellikle de salaş bir saç modelinde aralıklı olarak kullanılan saç aksesuarlarının şık durduğunu söyleyebiliriz.

Seçtiğiniz saç modeli ne olursa olsun saç aksesuarını doğru kısımda kullandığınızda hayli şık duracaktır. Eğer gelinliğiniz sade ise saç aksesuarı ile gelinliğinize hava katmanız mümkündür. Gelin çiçeği ile uyumlu renkte bir aksesuar seçimi yaparak da gelinliğinize farklı bir renk katabilirsiniz.

Bohem tarzı yakalamak isteyen gelin adayları içinde birbirinden farklı gelin saçı aksesuarları bulunmaktadır. Saçlarınıza doğal dalgalar vererek tarzınızı ön plana çıkaracak bir aksesuar modeli ile tamamlayabilirsiniz.

Doğayla iç içe bir mekanda kır düğünü konsepti ile düğün yapacaksanız saç aksesuarınızda kelebekli modellere yer verebilirsiniz. Kelebek detayları açık havada yapılan düğünler için mükemmel bir uyum sağlayacaktır.

Topuz saç modeli için aksesuar kullanacaksanız mümkün olduğunca saçın yan kısımlarına doğru ve tek bir tarafta kullanmanızı öneririz. Bu şekilde aksesuarın ön plana çıkmasını ve abartıdan uzak bir şıklık yakalamayı başarabilirsiniz.

Saç aksesuarlarını tercih edebileceğiniz en iyi saç modellerinden birisi de örgüdür. Örgülü bir gelin saçı kullanacaksanız topuz ya da açık model fark etmeksizin saç aksesuarı ile doğallığınıza biraz da hava katmış olursunuz.

Abartıdan hoşlanmayanlar için açık saçlarda gelin saçı için aksesuar seçimi olarak zarif modellere yönelmekte fayda var. Bilhassa saçın tümüne yayılan ya da kaba duran aksesuar modellerinden uzak durmanızı öneririz.